Nieuwjaarsshow synchroonzwemsters op 5 januari 2013 in Drietip


Op 5 januari organiseert Zwem- en Polo- Vereniging Nuenen een nieuwjaarsshow in de Drietip. Dit in verband met het 40 jarig jubileum van de vereniging. Samen met de synchroonzwemsters wordt dan het nieuwe jaar toepasselijk ingeluid.

De zwemvereniging bestaat 40 jaar. Echter is het synchroonzwemmen pas in 1984 opgericht binnen de vereniging, onder de naam kunstzwemmen. Lottie Geurts verzorgde binnen de zwemvereniging al een keuze gedeelte voor diverse basiszwemdiploma’s van het kunstzwemmen. In oktober ’84 werd er voor het eerst meegedaan aan het diplomazwemmen in Roosendaal. De vervolgstappen werden ook gezet en zo werd het kunstzwemmen opgericht door Lottie Geurts, Els Gruyters, Marian Moonemans, Sylvia van Isterdaal en Tinie van Isterdael. Laatst genoemde werd zo ook de eerste voorzitter van het kunstzwemmen en nam plaats in het bestuur.

Tijdens de synchroonzwemshow op 5 januari kunt u kennis maken met de kunsten die de dames in het water laten zien. De toegang voor de show is geheel gratis.

Anders dan andere jaren zijn nu ook speciaal de oud-leden van het synchroonzwemmen uitgenodigd. De verschillende takken van de zwemvereniging zijn daarom al maanden bezig met het opsporen van deze leden. Via Facebook, Twitter, Linkedin en Google is getracht in contact te komen met hen die jaren veel plezier hebben beleefd binnen de vereniging.

Kortom, wij hopen u allen te zien op 5 januari om 19.00 uur te zien in de Drietip. Tot dan!

Meer lustrum nieuws

Algemeen nieuws

Copyright 2012